Sakarā ar Latvijas valdības ārkārtas sēdē pieņemto lēmumu,
Mūzikas Spārnu Bērnu konference “SPĒKS MANĪ” 14. martā notiks tikai VIDEO TIEŠRAIDĒ.

14. martā kristīgais centrs “Prieka Vēsts” kļūs par Latvijas bērnu galvaspilsētu, jo tieši šajā laikā un vietā notiks Bērnu konference “SPĒKS MANĪ”.

Jau tālajā 2003. gadā dzima ideja par bērnu kristīgās mūzikas festivālu “Mūzikas Spārni”. Šī skanīgā, krāsainā un atraktīvā festivāla ietvaros notiek dziesmu konkursi, slavēšanas svētki un bērnu konferences. 2020. gads ir bērnu konferences gads, bet neizpaliks arī slavēšanas svētki pasākuma otrajā daļā.

Šogad festivāla vadmotīvs ir “SPĒKS MANĪ”. Bērnudārzs, pamatskola, vidusskola – tie ir misijas lauki, izaicinājumu un reizēm pat cīņu vietas mūsu bērniem. Kā pastāvēt un pieņemt pareizos lēmumus, kā neiet līdzi bara instinktam, bet palikt stipriem savā pārliecībā un vērtībās? Dievs mums ir devis ne tikai spēku pastāvēt grūtībās un aizstāvēt sevi, bet arī aizsniegt citus un ietekmēt. Dievs mūsos ir ielicis spēku, un šī gada bērnu konferencē aicināsim mūsu bērnus to atklāt un lietot.

Programma:
13:00 – 14:30 Semināri
15:00 Slavēšanas svētki

Seminārus bērniem vadīs  kolorīti un zinoši pasniedzēji, kuri auditorijai sagādās ne vienu vien krāsainu un patīkamu pārsteigumu. Pasākuma pirmajā daļā dzirdēsim seminārus par šādām tēmām:

1. Kas ir mans spēks?
2. Lieto savu spēku!
3. Nodod spēku tālāk

Dienas otrajā daļā slavēsim Dievu kopā ar kuplo kori, solistiem un pārsteiguma viesiem. Kora dalībnieki jau vairākas nedēļas cītīgi gatavojas, lai visus iepriecinātu un vadītu brīnišķīgā slavēšanā.

Informācijai:
Tiešraidi varēs vērot draudzes Youtube kanālā.

Sīkāk par festivāla norisi, formātu un vēsturi uzzini muzikassparni.lv
Svaigākās aktualitātes meklē Mūzikas Spārnu Instagram kontā 
Foto galerijas no iepriekšējiem gadiem
Skaties video no citiem gadiem
Produkcija no “Mūzikas Spārnu” festivāliem