Piekritīsi, ka daudzi pieauguši cilvēki tic un gaida notiekam brīnumus? Ka pēkšņi notiks kāda īpaša satikšanās… kā filmās. Ka laimēs loterijā lielu naudu, ka ilgstošas problēmas vienā dienā vienkārši pazudīs pašas no sevis – izgaisīs, kā nebijušas…

Mēs it kā dodam iespēju notikt brīnumam, lai atrisinātu to, ar ko paši netiekam vai negribam tikt galā.

Kādu brīnumu gaidi tu? Ka kāds samaksās Tavus parādus? Atbrīvos no zemas pašapziņas? Varbūt – ka kāds vienkārši būs tev blakus un sapratīs?

Bet vai tu ticētu, ja es tev teiktu, ka vislielākais Brīnums jau ir noticis!? Nemaz nesagaidot Ziemassvētkus vai kādu citu īpašo dienu. Ir noticis Brīnums, kurš ir atrisinājis vislielāko mūsu problēmu – grēku. To, kas ir visu nelaimju sakne. Kas liek cilvēkiem justies atstumtiem, vientuļiem, neveiksmīgiem un mazvērtīgiem. Un, no kā mēs paši nespējam izrauties…

Šim brīnumam ir vārds. Jēzus.

Jā, Jēzus ir Tavs un mans Brīnums. Iedomājies to Mīlestību. Dievs pats atnāca uz zemes, ne lai parādītu savu varenību, spēku un godību, bet lai noliektos pazemībā līdz mums. Lai samaksātu šo mūsu parādu, samaksātu par mūsu grēkiem un atklātu mums Savu neizmērojamo Mīlestību.

Un tas ir Brīnums. Viņš atnāca, lai atrisinātu to, ko mēs paši nekad nespētu. Atnāca, lai mēs uzzinātu, cik ļoti mīlēti un īpaši esam! Un lai būtu ar mums katru dienu.

Ja tu gaidi brīnumu – te tas ir! Atver savu sirdi Jēzum, lai Viņš var ienāk Tavā dzīvē.

Uzraksti mums vai arī pievienojies mazajai grupai.