28. augusta vakarā draudzes “Prieka Vēsts” pagalmā norisinājās kristīgās mūzikas festivāls “EPICENTRS”. Draudzes teritorija kļuva par visas tuvējās apkārtnes rosības centru, jo ikviens tuvāks un tālāks viesis varēja pievienoties lieliskam pasākumam visa vakara garumā. Draudzes durvis bija plaši atvērtas un festivāla apmeklētāju skaits bija patiešām kupls, vairākiem simtiem cilvēku svinot īstus pagalma svētkus!

Sanākušie varēja baudīt bagātīgu muzikālo skatuves programmu, kuras kulminācija bija slavēšanas un pielūgšanas laiks zem naksnīgajām debesīm. Festivāla viesu vidū bija vairāki Latvijā labi pazīstami kristīgie mūziķi – Anete Kozlovska, Pēteris Upelnieks, Valters Gleške, Greisa Peremota, 1:16 Kliķe, Elijs Goba, The Kingdom Melody, kā arī deju grupa DanceBeat.

epicentrs_02

Īsta svētku sajūta valdīja arī apkārt skatuvei, jo bija padomāts par visdažādākajām norisēm. Ikviens festivāla apmeklētājs varēja tikt pie našķiem un pamatīgākiem ēdieniem vairākās ārā kafejnīcās, pavadīt laiku spēlējot oriģinālas dārza spēles vai vienkārši baudot vakaru sarunās pie galdiņiem. Paši mazākie festivāla apmeklētāji varēja izlēkāties piepūšamajās atrakcijās un spēlēties bērnu stūrītī, bet bija arī atrakcijas, kurās savu spēju limitus varēja pārbaudīt arī pieaugušie.

Jau vakara gaitā vairāki cilvēki izteica pateicību par šī pasākuma norisi, kā arī rosināja šo padarīt par skaistu tradīciju katras vasaras noslēgumā. Iespējams, mēs tiksimies EPICENTRĀ arī nākamgad.

Bet pāri visam – EPICENTRS ir vieta, kur tronī ir Jēzus Vārds. Un tas šajā vakarā, šajā pilsētā, šajā rajonā izskanēja skaļi un spoži!

epicentrs_01

Festivāla EPICENTRS bilžu galerija.