Viņa varēja sarakstīt grāmatas, bet vienmēr likās, ka nav pietiekami labi. Viņa varēja veidot raidījumus, vadīt pasākumus, palīdzēt cilvēkiem, bet vienmēr likās, ka kaut kas nav. Kaut ko nemāk, kaut ko nespēj. Viņa varēja izdarīt tik daudz, piedzīvot tik daudz, bet vienmēr tas BET.

Neviens no mums nevēlētos dzirdēt šādus secinājumus savas dzīves nogalē, taču tieši kompleksi un mazvērtība ir tie, kas aptur mūs pieņemt sevi, iepazīt sevi, dzīvot laimīgu dzīvi
un darīt to, kam esam aicināti. Vienmēr būs attaisnojumi – Es nemāku, man nesanāk, nav pietiekami, es neizskatos… lai nedarītu, lai atkāptos, lai padotos, lai sekotu citu piemēriem un atdarinātu svešas dzīves. Patiesībā tas ir diezgan biedējoši un skumji, dzīvot dzīvi, neiepazīstot un nepieņemot sevi.

Es to iepazinu jau agrā vecumā. Skolas laikā neatbildu smukuma un tievuma standartiem, par ko tiku arī apcelta. Arī paziņu dzīšanās pēc skaistuma ideāliem sabojāja un iedragāja manu skatu uz sevi.

Kā no tā izkļūt? Kur ir atbilde? Atbilde nav 101 pamācību grāmatā – Kā audzēt savu pašvērtību, Kā būt stipram un veiksmīgam. Nē! Kad es iepazinu Jēzu – zemes un debesu Radītāju, kad pats Dievs manā sirdī atklāja, ka pirms pasaules radīšanas Viņš mani iecerēja un mīlēja, tas izmainīja visu. Tas izmaina manu dzīvi un dvēseli. Tas ir jāpiedzīvo ikvienam, jo tikai tā mēs varam dzīvot dzīvi, esot mēs paši. Dzīvot dzīvi brīvi no uzspiestiem stereotipiem, skaistuma standartiem.

Es esmu paša Radītāja meistardarbs un vēlos, lai arī tu to piedzīvo. Iepazīsti Tēva mīlestību un zini, ka esi paša zemes un debess Radītāja izredzēts, pieņemts un mīlēts.

Uzraksti mums vai arī pievienojies mazajai grupai.