PV_2015_038

Kristine McGuire

Lai gan tiku audzināta kā kristiete, mani vienmēr piesaistīja okultisms un tā ietekme uz cilvēku. Tāpēc, lai gan svētdienās apmeklēju dievkalpojumus un lasīju Bībeli, es tomēr mēdzu pētīt arī fascinējošos un šķietami tik nevainīgos okultisma žurnāliņus. Skatījos televīzijas pārraides „Ekstrasensu cīņas” un „Ķerot dēmonu”, uzskatot, ka rīkojos gudri, nevainīgi, apvienojot labāko no kristietības ar gaišo maģiju. Jā, es lasīju Vārdu, bet to, kas mani neapmierināja, ignorēju, uzskatīdama, ka tas neattiecas uz mani. Tā es interpretēju Dieva Vārdu savās interesēs, uzskatot, ka ir normāli – „lavierēt” starp ticību Jēzum un maģiju.

Biju komfortabli iekārtojusies, lai dzīvotu šādu dubultu dzīvi, līdz mana dzīve sāka brukt tai skaitā laulība. Mēs vairs nespējām mīlēt viens otru. Kad vēl atklāju vīra virtuālo dēku ar kādu sievieti, mēs nolēmām iet katrs savu ceļu. Es jutos nodota, nesaprasta, nemīlēta un tāpēc meklēju patvērumu maģijā. Gribēju iegūt tādu dievietes sievišķo enerģiju, lai kļūtu tik spēcīga, ka neviens vairs mani nespētu pamest vai izmantot. Es sāku burties, piesaucot dievietes garu, bet nespēju aizbēgt no sajūtas, ka daru ko nepareizu. Svētais Gars mani atkārtoti brīdināja. Likās, it kā kāds palaikam man maigi pieskartos, mēģinot uzrunāt un atdzīvināt manu saprātu, bet es šo brīdinājumu izvēlējos ignorēt. Kontakti ar dēmonisko pasauli kļuva aizvien pastāvīgāki, līdz es izlēmu sākt pelnīt šajā nozarē kā profesionāle. Cilvēki mani aicināja uz saviem mājokļiem izdzīt dēmonus un atburt dažādus lāstus.

Šajā laikā mans bijušais vīrs personīgi piedzīvoja Jēzu par savu Kungu. Viņš lūdza par mani un vēlējās atjaunot ģimeni. Bērni par to priecājās un es arī, jo notikušajā saskatīju savas sievišķās enerģijas augļus. Mēs atjaunojām laulību, taču jautājumā par maģiju es paliku stingri pie savas nostājas. Viņš lūdza par mani un bija labs tēvs mūsu bērniem.

Kādu nakti, kad atkal tiku uzaicināta palīdzēt cilvēkiem, kuri savā mājoklī izjuta dēmonisku klātbūtni, es piedzīvoju ko neparastu. Kā vienmēr lietojot zāļu ūdeņus un buramvārdus, es pēkšņi izjutu bailes, kas pārņēma visu ķermeni. Dēmonu klātbūtne bija tik reāla, ka jutu viņu elpu savā sejā. Man pretim atradās reāls gars, dēmons, ļaunums, ar kuru tik vieglprātīgi biju spēlējusies un pati ielaidusi savā dzīvē. Pēkšņi mani sakāmie pantiņi bija pilnīgi nespēcīgi. Es drebēju un manu ķermeni pārklāja auksti sviedri…

Tad mana mute atvērās un es izteicu vārdus: ”Pazūdi no šejienes, JĒZUS VĀRDĀ!” Sakot šos vārdus, es sajutu spēcīgu autoritāti un spēku, šķita, ka garīgā atmosfēra noskaidrojas. Pārbraucot mājās, es izstāstīju notikušo vīram. Viņš vēlējās dzirdēt ierakstu diktofonā, kuru vienmēr ņēmu līdzi savos braucienos. Noklausījušies, kādu mirkli mēs klusumā skatījāmies viens uz otru. Ierakstā varēja dzirdēt, ka mirklī, kad izteicu pavēli Jēzus vārdā, kāda gaudulīga un asa balss spalgi ieķērcās. Pārklausījāmies to vairākas reizes. Skaņa bija biedējoša un asa, ne kā cilvēka balss. Tā bija dēmona reakcija uz gaismu, uz kungu Kungu un ķēniņu Ķēniņu – JĒZU. Jēzus vārdā bija reāls spēks. Viņš nebija kāds labs vīriņš, viņš bija Kungu Kungs, kuram  pieder vara pār zemi, debesīm un pazemi. Es sagumu uz ceļiem un raudāju Viņa priekšā. Es lūdzu piedošanu par saviem grēkiem un atsacījos no savas vecās dzīves. Es atdevu savu dzīvi pilnībā Jēzum.

Toms tic, ka darbs, kas notika pie sievas, ir atbilde uz viņa lūgšanām: „Draudzē, kuru apmeklēju daudz runāja par lūgšanas spēku, un es tam pieķēros ar visu savu būtību. Neņemot vērā apstākļus, es turpināju lūgt par savu sievu. Es zināju, ka mans Dievs man atbildēs, ka Viņš nenokavē,” saka viņas vīrs.

„Man tas nozīmēja tik daudz, ka par spīti visam, es vakaros dzirdēju vīru lūdzam par mani, mūsu bērniem un mūsu attiecībām. Tolaik es dzīvoju lielā nemierā, bet dzirdot vīru vakaros lūdzam, manī ieplūda miers. Mans vīrs mani mīlēja tik ļoti, ka pilnībā uzticēja mani Dieva rokās, un tā ir labākā vieta, kur man atrasties,” – piebilst Kristine.

Šodien Kristine ceļo pa Ameriku, brīdinot cilvēkus par okultās pasaules nopietnību. „Tev nav jāburas vai jāpielūdz dēmoni, lai dotu viņiem vietu savā dzīvē. Jau šķietami nevainīga literatūra, maģiski seriāli, televīzijas pārraides var sasaistīt dvēseli un paralizēt prātu tā, ka vairs nespējam saskatīt patiesību. Aiz okultisma stāv reāls spēks, kura mērķis ir – sagraut un pakļaut dvēseli. Mans ieteikums – lasi Bībeli, pieņem to kā augstāko autoritāti un vienīgo patiesību, un mērauklu savai dzīvei. Meklē Jēzu un esi uzmanīgs ar lietām, kuras laid savā dvēselē.

Esmu tik pateicīga Dievam, ka Viņš atvēra manas acis, lai es ieraudzītu patiesību un varētu dzīvot. Nav nekā spēcīgāka par Jēzus Vārda spēku! Es esmu tik laimīga, ka Jēzus mani pārcēla no nāves Dzīvībā. Es nevēlos neko kopīgu ar savu bijušo aizraušanos. Dievs ir varens!”

Kristine McGuire ir grāmatas „Escaping the Cauldron” autore, kurā viņa apraksta maģijas bīstamību un stāsta savu liecību.

Vairāk par Kristini šeit: http://www.kristinemcguire.com/