Es gribētu parunāt par maskām. Par tām, kuras mēs ikdienā uzliekam, ejot uz darbu, skolu, pat tiekoties ar draugiem. Mēs tik ļoti esam saraduši ar tām, ka bieži aizmirstam tās novilkt pat mājās..

Un jā, mums visiem gribas patikt, būt pieņemtiem, noturēt kādu ilgi kārotu un beidzot iegūtu statusu, vai vienkārši “ierakstīties” konkrētā cilvēku lokā. Un var likties, ka maska jeb pielāgošanās, savas uzvedības piemērošana situācijai ir normāla un bieži pat vajadzīga, lai iekļautos…

Bet vai patiesībā nav tā, ka bieži mēs maskas uzvelkam, jo nejūtamies droši, vai mēs varētu tikt pieņemti tādi, kādi mēs patiesībā esam..?! Vai zem šīm maskām neslēpjas bailes tikt atstumtiem un palikt vieniem?

Maska kā dzīvesveids noved pie tukšuma un vientulības sajūtas, depresijas un spēku izsīkuma. Tāpēc es ticu, ka Tu gribēsi dzirdēt patiesību, kas atbrīvoja mani, un var atbrīvot arī Tevi! – Tu ESI mīlēts un pieņemts tieši tāds, kāds Tu esi! Dievs tevi radīja brīnišķīgu un Viņš patiesi mīl Tevi bez visām maskām; tādu, kāds Tu esi! Paskaties uz sevi Viņa acīm – un ieraugi savu unikalitāti kā brīnumu! Uzticies savam Radītājam, ielaid Viņu savā sirdī un Tev nekad vairs nebūs jābaidās tikt atstumtam vai vientuļam. Jo Dievs mīl Tevi!

Uzraksti mums vai arī pievienojies mazajai grupai.