ineta-ar-meitu2

Esmu ļoti pateicīga šai draudzei, mācītājiem un kalpotājiem par atbalstu un spēcīgām lūgšanām. 2016. gadā, kad ārsti noteica man diagnozi – vēzis 3. stadijā, es ļoti vēlējos piedzīvot dziedināšanu acumirklī. Bet tā nenotika. Man nācās iziet cauri visam ārstēšanas procesam – starošanai, ķīmijterapijai, vairākām operācijām. Tomēr, par spīti visam, es izjutu lielu Dieva mīlestību un žēlastību. Viņa klātbūtne mani nepameta ne mirkli.

Reiz, pēc operācijas, kad man pārsēja brūci, ārste izteica pārsteigumu par to, kāds miers ir ar mani. Kā es varu smaidīt un nebaidīties. Cilvēciski tas būtu grūti, bet es savu spēku saņēmu no Dieva. Īpaši man palīdzēja slavēšanas dziesmas.

Kādā reizē, ienākot zālē, skanēja dziesma, kuras vārdi : “Dievs cīnās par mums”, burtiski satricināja mani.  Tajā mirklī sajutu milzīgu Dieva klātbūtni, un saņēmu lielu iekšēju prieku. Dziedāju un slavēju no sirds līdzi. Tas mani ļoti stiprināja un palīdzēja manā cīņā. Turpmākajā posmā šo dziesmu klausījos bieži.

Vai kāds cits gadījums. Reiz, braucot uz ķīmijterapiju, man sirdī skanēja dziesma: “Ūdeni vīnā Tu vērt”. Un manā sirdī pamodās drosmīga lūgšana : “Dievs, ja Tu vari vērst ūdeni vīnā, lūdzu, pārvērt šo ķīmijterapijas šķidrumu Jēzus asinīs manā ķermenī”. Pēc lūgšanas pār mani nonāca pārdabisks miers. Aizgāja jebkādas bailes. Tajā laikā es saņēmu spēcīgas ķīmijterapijas devas, bet pārsteidzošā kārtā man nebija nekādu blakusefektu vai nelabumu. Aizgāju pie ārsta, ielaidu sistēmu un mierīgi devos mājās.

Brīžos, kad meli gribēja pārņemt manu prātu, es atkal klausījos slavēšanas dziesmas. Tās man palīdzēja vērst manas acis prom no problēmas uz Jēzu. Bija pat brīži, kad es aizmirsu par savu diagnozi.

Es esmu pateicīga par katru lūgšanu, ko draudzē lūdza par mani. Tās manī uzturēja mieru un pārliecību, ka Dievs ir ar mani un to, ko Dievs ir apsolījis, Viņš izdarīs.

Un pēdējie izmeklējumi to arī parādīja – manas analīzes ir ļoti labas! Izmeklējumi ir perfekti. Es ticu un zinu, ka šis posms manā dzīvē ir pagājis. Es esmu dziedināta. Nākot no ārsta apmeklējuma, man sirdī skanēja Rakstu vieta no 2. Korintiešiem 5. nodaļas: “Kas bijis, ir pagājis, redzi, viss ir tapis jauns.”

Ineta