Gobas_1

Pirms 15 gadiem es piedzīvoju divkārtēju dziedināšanas brīnumu. Kad mani aizveda uz slimnīcu un konstatēja apendicīta iekaisumu, atklājās, ka esmu stāvoklī ar pirmo bērniņu (8ned.). Tas tiešām bija brīnums, jo ārsti iepriekš bija teikuši, ka visticamāk bērnu man nekad nevarēs būt. Es biju neizsakāmi priecīga par šo ziņu! Un neskatoties uz ārstu apgalvojumu, ka ir bīstami veikt apendicīta operāciju, saglabājot augli, es uzstāju, ka auglis jāsaglabā. Pēc veiksmīgas operācijas, rēta sadzija diezgan ātri, taču, kad biju mājās, tā atkal sāka spēcīgi strutot. Sapratu, ka man vajag brīnumu, jo, lietojot stipras zāles iekaisuma likvidēšanai, bērniņam manās miesās var draudēt briesmas.

Jau iepriekš biju piedzīvojusi, ka Dievs dziedina, kad lūdzu Jēzus Kristus vārdā. Arī šoreiz es izvēlējos uzticēties Dieva Vārdam! Kopā ar vīru aizgājām pie draudzes mācītāja. Viņš lūdza par mani un svaidīja ar eļļu. Pēc tam vairākas dienas es neatlaidīgi lasīju un apliecināju Dieva Vārdu par dziedināšanu, pieņemot to, ko Jēzus jau ir izdarījis manā labā un, pateicos par dziedināšanu.

Un dziedināšanas brīnums notika! Sastrutojums pazuda bez jebkādām zālēm, rēta pilnīgi sadzija, un pēc 8 mēnešiem man piedzima vesels, ļoti gudrs un apdāvināts bērniņš. Slava Dievam! Viņš dara brīnumus vienmēr, kad paļaujamies uz Viņa Vārdu!

Evija Goba