ziedondarzs-2017-13-of-264

Rīgas svētku laikā, draudze “Prieka Vēsts” savai pilsētai jau vairākus gadus dāvina pasākumu visai ģimenei Ziedoņdārzā. Šoreiz svētku tematika bija – dārza svētki. Rīgas svētku oficiālā mājas lapa draudzes rīkoto pasākumu dēvēja par “Svētkiem svētkos”, un patiesi, ikviens Ziedoņdārza apmeklētājs varēja sajusties kā īstos svētkos.

ziedondarzs-2017-77-of-264

Ziedoņdārza teritorijā darbojās 30 dažādas atrakcijas un radošās darbnīcas, kurās bērni jautri pavadīja laiku, kamēr pieaugušie varēja baudīt daudzveidīgu skatuves programmu vai iestiprināties kafejnīcā.Viss bija iekārtots ļoti mājīgi un piemēroti, lai  arī vecāki varētu atpūsties, nepazaudējot savu bērnu no redzesloka.  Bērniem tika dāvātas visdažādākās laika pavadīšanas iespējas – piepūšamās atrakcijas, izjādes ar ponicikliem, virvju takas, smilšu lampu darbnīcas, radošās darbnīcas, dažādas ar dabu saistītas izglītojošas un izklaidējošas atrakcijas. Daudzi – gan lieli, gan mazi – pārbaudīja savas erudīcijas spējas Ziedoņdārza kvestā. Lielu prieku daudziem sagādāja iespēja uzspēlēt tradicionālās latviešu dārza spēles – novusu, galda tenisu, karaļus un pacīkstēties armrestlingā.

ziedondarzs-2017-108-of-264

Uz skatuves varēja vērot muzikāli izklaidējošu programmu – klauna Ko-Ko priekšnesumus,  bērnu muzikālo ansambļu un vokālās grupas “The Kingdom melody” uzstāšanos, kā arī slavēšanu kopā ar PV jauniešu slavēšanas grupu un muzikālo apvienību “Vēstniecība”.  Tiem, kas interesējās par veselīgu dzīvesveidu, tika piedāvāta veselīgo našķu meistarklase ar Ariadnu. Par labu atmosfēru rūpējās pasākuma vadītāji Dāvids un Sanita. Ar lielu sajūsmu cilvēki vēroja Baltijas čempiona mototriālā Andra Grīnfelda šovu. Īpaši aizraujošs bija sportista lēciens pāri 10 gulošiem cilvēkiem.

ziedondarzs-2017-170-of-264

Visu dienu parka teritorijā valdīja pozitīva un ģimeniska gaisotne. Ik pa laikam gan no skatuves, gan personīgās sarunās cilvēkiem tika atgādināts, ka ar šiem svētkiem mēs vēlējāmies pateikt, cik ļoti Dievs un draudze “Prieka Vēsts” mīl katru rīdzinieku un tās viesi. Draudzes redzējumā ir teikts, ka mēs esam daļa no Latvijas tautas un ticam par tās garīgu izaugsmi un labklājību, tādēļ vienmēr ar lielu prieku un mīlestību esam rīkojušies, lai būtu par svētību savai pilsētai.

ziedondarzs-2017-212-of-264

Kad pasākuma radošā komanda sanāca kopā, lai izvērtētu aizritējušo pasākumu, tika secināts, ka mēs kā draudze šo svētku organizēšanā esam krietni auguši, turklāt draudzes cilvēki ir tik ļoti atsaucīgi un ieinteresēti palīdzēt. Paldies katram brīvprātīgajam, kurš pielika savu roku un atvēlēja laiku svētku radīšanā! Ir liels prieks būt par svētību savai pilsētai!

Pasākuma fotogalerija