Ziedoņdārza teritorijā bija pieejamas vairāk nekā 20 dažādas atrakcijas bērniem. Viņi varēja kāpt klinšu sienā, izlēkāties piepūšamajās atrakcijās, izbraukāties ar velokartiem, piedalīties vasaras biatlonā, kāpelēt pa virvēm un visādi citādi jautri pavadīt laiku. Radošās darbnīcas piedāvāja veidot koka izstrādājumus, stikla svečturus, taisīt lelles, dekorēt kastītes, izstrādāt galvas rotas, ādas rokassprādzes un daudzas citas jaukas lietas.

Tā kā šī gada svētku tematika bija saistīta ar kino, tad pasākuma apmeklētājiem radījām iespēju iejusties kino aktieru lomā, filmējoties uz zaļās sienas un izspēlējot dažādas Bibliskas situācijas, tā palīdzot uzzināt vairāk gan par filmu uzņemšanu, gan Bībeles notikumiem.

MIK_2118

Paralēli aktivitātēm un radošajās darbnīcām draudzes radošā komanda bija sarūpējusi daudzveidīgu skatuves programmu. Dziedāja Bērnu mūzikas festivāla “Mūzikas Spārni” dalībnieki, īpašu šovu bija sagatavojuši zinātnieki, ar dejām iepriecināja aktīvie “Dance Beat” dejotāji, programmu kuplināja arī “1:16 kliķe” un Valters Gleške ar skaistu izpildījumu. Par to, lai nevienam nekļūtu garlaicīgi, rūpējās atraktīvie pasākuma vadītāji – superīgā Glešku junioru ģimenīte – Dāvids un Estere.

Svētku viesiem bija iespēja apmeklēt jauku āra kafejnīcu. Arī tā pulcēja cilvēkus, lai siltās sarunās un mājīgā gaisotnē baudītu tēju, kafiju un labu maltīti. Kafejnīcas atrašanās vieta ļāva vienlaicīgi vērot gan uz skatuves notiekošo, gan arī pieskatīt mazos ķiparus, kuri piedalījās atrakcijās.

Protams, ka mēs ļoti vēlējāmies, lai cilvēki, kuri apmeklēja šo pasākumu, ne tikai jauki izklaidētos, bet, lai viņiem būtu arī iespēja uzzināt pašu svarīgāko vēsti – par Glābēju Jēzu Kristu. Lai ikviens no viņiem varētu sajust Dieva mīlestību mūsu vārdos un darbos!

MIK_2290

“Prieks, ka atrakcijas tik ilgi un intensīvi var izmantot bez maksas”, “Visi jūsu cilvēki pie aktivitātēm bija tik smaidīgi, priecīgi, laipni un ļoti atsaucīgi”, “Tik superīgi, tikai uz priekšu! No sirds vēlos pateikt PALDIES visai komandai!” – atkal un atkal varēja dzirdēt no apmeklētājiem. Un arī viņi atzina, ka neskatoties uz lietaino laiku, pasākums bija izdevies un sagādājis daudz prieka.

Paldies katram, kurš ņēma dalību šī notikuma realizācijā! Mēs ticam, ka bijām un esam par svētību savai pilsētai.

Skatīt pasākuma “Sapņu Kino – Dāvana Rīgai” pilno galeriju