2015_ketijaVēlos pastāstīt, cik Dievs ir labs un kā Viņš palīdz mūsu ģimenei. Es apprecējos jauna. Man nebija daudz zināšanu, kā audzināt bērnus. Bet es pazinu Dievu, kurš mani mīl un vienmēr ir man blakus. Katru dienu es lūdzu Viņu par savām meitām ­ Rebeku un Katrīnu, lai man būtu gudrība un spējas pareizi audzināt, kā arī, lai Dieva žēlastība un apsardzība ir pār viņām.
Katra māte vēlas, lai viņas bērns izaug labs, godīgs, būtu pasargāts no narkotikām, vardarbības un nelaimēm. Es apzinos, ka nevaru vienmēr būt blakus saviem bērniem, lai tos pasargātu. Bet Dievs savā Vārdā ir apsolījis, ka tie, kas paļaujas uz Viņu nekad nepaliks kaunā. To esmu piedzīvojusi simtām reižu. Dievs tik bieži ir izglābis mani, manu vīru un bērnus no nelaimēm. Viņš ir dziedinājis un parūpējies, lai mēs vienmēr būtu paēduši.

Manai vecākajai meitiņai bija apmēram divi gadi, kad atklājām, ka viņai ir stirpa alerģija pret kakao un dažiem citiem produktiem. Tiklīdz viņa ko tādu apēda, visu ķermeni apklāja izsitumi, kas ļoti niezēja un sāpēja tā, ka pat naktī viņa raudāja. Tā tas parasti turpinājās 2­ 3 nedēļas. Ārsti veica izmeklēšanas un konstatēja, ka nevar palīdzēt. Viņi vienīgi ieteica turēties pie ļoti stingras diētas. Bet mani tas neapmierināja. Es zināju, ka Dievs tā nav paredzējis. Tāpēc kopā ar vīru lūdzām, lai Viņš dziedina bērnu, un ticējām. Reiz es pamanīju, ka meita ir apēdusi pusi šokolādes tāfelītes. Sekām bija jābūt ļoti smagām, bet, Dievs ir uzticams! Viņš bija dziedinājis meitiņu! Kopš tās dienas Rebekai nekad nav bijušas problēmas ar šo slimību. Viņa ēd visu un ir ļoti veselīga meitene. Slava Dievam!

Es esmu uzticējusi savus bērnus Dievam, un zinu, ka visur kur viņas iet un ko dara, Dievs ir kopā ar viņām un Viņa eņģeli tās sargā.

Reiz kādu nakti, kad Rebekai bija 6 gadi, viņa izkrita no augstas divstāvu gultas. Troksnis bija ļoti liels, bet viņa pat nepamodās. Mēs atlikām viņu gultiņā un pārliecinājāmies, ka viņai nekas nebija noticis. Esmu pārliecināta, ka eņģeļi toreiz viņu nonesa uz savām rokām. Dievs ir uzticams, Viņš dara lielus un varenus brīnumus, ja vien paļaujamies uz Viņu.

Tāpēc es esmu tik ļoti laimīga un pateicīga, ka pirms 18 gadiem es paklausīju saviem tuviniekiem un izdarīju pareizo izvēli ­ pieņēmu Jēzu par savu Kungu. Dievs ir reāls, Viņš vēlas palīdzēt arī tev, uztici savu dzīvi Viņam un tu redzēsi kā Dievs var un grib tev palīdzēt.

Ketija Sīle