Inese: Esmu Dievam ļoti pateicīga par visu, visu. Esmu pateicīga par to, ka kopā ar Dievu varu uzņemties jaunus izaicinājumus, mainīt sevi, savu raksturu, tiekties iekarot jaunas virsotnes. Piemēram, viens no izaicinājumiem man bija uzsākt mācības pilnīgi jaunā, nepazīstamā jomā un, pat, ja no malas viss izskatījās vienkārši, tikai es pati zinu, cik ļoti man bija nepieciešama Dieva palīdzība un žēlastība. Un es to saņēmu pilnā mērā, arī par to esmu ļoti, ļoti pateicīga! Šāda pieredze, iziešana no komforta zonas, bagātina un ļauj dziļāk iepazīt Dievu un Viņa neaptveramo mīlestību!
Pateiciba_02

 

Ilga: Esmu pateicīga Dievam, ka Viņš mani lieto savas Debesu valstības celšanai! Esmu lūgusi par kādu cilvēku vajadzībām, par kurām man nav ne jausmas, kā lūgšana varēs piepildīties, bet Dievs to izdara, atklājot Sevi cilvēkiem. Dievs iedvesmo darīt labas lietas citiem un parāda, cik skaists, labs un noderīgs var būt rezultāts pat arī no necilām lietām, ar kurām esmu kādu svētījusi. Dievs saka, lai mēs dodam, tad arī mums taps dots: pilnu, saspaidītu, sakratītu un pārpārim ejošu mēru Viņš tad iedos mums mūsu klēpī. (Lūkas 6:38). Es to baudu savā dzīvē.
Pateiciba_01

 

Dāvis: Esmu pateicīgs Dievam par iespēju piedalīties jauniešu nometnē un kalpot Bērnu un pusaudžu nometnē. Tās bija trakas, bet lieliskas dienas! 🙂 Esmu pateicīgs par iespēju kopā ar draugiem pabūt ārpus Latvijas un pirmo reizi viesoties kristīgā konferencē ārvalstīs. Esmu pateicīgs par lieliskiem laikapstākļiem šovasar, kas varbūt nav tik piemēroti, lai sauļotos pludmalē, bet ir ideāli, lai spēlētu futbolu, skrietu un apceļotu Latvijas pilsētas ar velo. Esmu pateicīgs, ka Latvijā viss atrodas samērā tuvu, tādēļ varu pabūt dažādās skaistās vietās, un tas neprasa daudz laika. Esmu pateicīgs par iespēju brīvdienās padzīvot ārpus Rīgas, tālu no lielpilsētas trokšņa. Esmu pateicīgs, ka pāris karstajās vasaras dienās es paspēju pabūt pie jūras, atklājot savu peldēšanas sezonu.
Pateiciba_10

 

Kitija: Esmu pateicīga Dievam par brīnišķīgo miera laiku, kurā varu veidot attiecības ar savu Dievu un mācīties uzticēties Viņam it visā. Lai pienākot grūtākiem laikiem es būtu stipra savā paļāvībā uz savu Kungu un lai mani ieroči būtu gatavi kaujai. Esmu ļoti pateicīga Dievam par savu draudzi, ģimeni – vīru un gaidāmo dēliņu, kurš jau tagad atrodas labākajās rokās – Debesu Tēva rokās. Šajā laikā es  ļoti izbaudu to, ka visas savas raizes varu atdot Dievam un baudīt savas uzticēšanās un paklausības  augļus. Viņš ir pats, pats labākais Tēvs Debesīs.
Pateiciba_09

 

Elīna: Esmu ļoti pateicīga Dievam par jaukajiem un sirsnīgajiem cilvēkiem, kurus Dievs sūta manā dzīvē. Pateicīga, ka varu baudīt Viņa labvēlību, lai kurā pasaules malā es atrastos. Dievs rūpējas par Saviem bērniem. Piemēram, kad Krievijā man pajuka sarunātā nakšņošanas vieta, Viņš deva daudz labāku. Debesu Tēvs ir labs. Un kaut brīžiem ir lietas, kuras līdz galam vēl nesaprotam, varam sev sacīt kā Dāvids: “Teici To Kungu, mana dvēsele, un neaizmirsti, ko Viņš tev labu darījis!” Dievs ir labs Dievs – nemainīgi labs! Viņš mani ir vadījis līdz šim un neko nav nokavējis. Lielākais jautājums ir par mūsu uzticēšanos Viņa mīlestībai līdz galam! Lai tur vai kas. Šajā laikā īpaši redzu Dieva mīlestību savā dzīvē, kā Viņš parāda man ceļu, pa kuru jāstaigā, un atbild uz jautājumiem, kas gadiem bijuši neskaidri.

Esmu tiešām laimīga, jo esmu Viņā brīva! Viņā es elpoju, smaidu un priecājos. Tā ir brīvība, kuru nevar nopirkt ne par kādu naudu. Un šo piepildījumu nevar atrast nevienā valstī, kā vien Debesu Valstībā. Šis ir labs laiks – brīvības laiks. 🙂
Pateiciba_12

 

Agnese: Es vēlos teikt paldies Jēzum par gudrību, kas nāk no Viņa. Par gudrību iepērkoties, gatavojot ēst, braucot ar mašīnu, vadot uzņēmumu, audzinot dēlus, plānojot atpūtu… Paldies Dievam, ka Viņš ir tik klātesošs visos manos ikdienas niekos un sīkumos, kas veido visu manu dzīvi. Tā ir laime un reizē privilēģija nodzīvot katru savu dienu ar pašu Dievu! Paldies.
Pateiciba_03

 

Estere: Esmu pateicīga par katru dienu, kas man dāvāta. Es priecājos par brīdi, kad atveru acis no rīta, kad brokastoju, kad skrienu uz tramvaju un eju uz darbu. Kad saule spīd un lietus lāses no debesīm krītot atsitas pret palodzi. Esmu laimīga! Tas nav tāpēc, ka man kabatā ir miljons vai mans tētis ir prezidents… Nē! Esmu parastākais no parastākajiem cilvēciņiem, bet laimīga tāpēc, ka man ir neparasts Tēvs debesīs, un katra mana diena ir solis tuvāk debesīm. Esmu laimīga, jo kalpoju dzīvajam Dievam, kas nav cilvēku izdomājums. Laimīga, jo esmu glābta un man ir mūžīgā dzīvība, man ir Dieva Vārds! Esmu tik pateicīga par to, ka vienkārši varu būt, ka varu kalpot cilvēkiem un Dievam, ka varu sapņot un lietas ticībā saņemt! Galu galā, esmu laimīgākā meitene pasaulē, jo pats Dievs ir manā pusē!Pateiciba_06

 

Ariadna: Esmu pateicīga Dievam par Viņa svētību, ka varēju labi uzrakstīt bakalaura darbu, to veiksmīgi prezentēt un iegūt augstāko izglītību! Esmu pateicīga par resursiem un gudrību, kuru Viņš man devis, un Viņš arī dod spējas to visu pareizi lietot. Dievs ir labs.
Pateiciba_05

 

Jete: Es esmu pateicīga Dievam par savu brīnišķīgo ģimeni – vecākiem, brāli un māsām! Mēs dzīvojām ļoti svētītā valstī un Dievs mūs pasargā no dažādām klimata katastrofām. Paldies Dievam par to, Viņš ir brīnišķīgs!
Pateiciba_04

 

Līga: Esmu pateicīga Dievam, ka Jēzus upura dēļ man ik brīdi ir iespēja tuvoties Dievam, ikvienā situācijā – būt ciešā sadraudzībā ar Viņu. Tas dod manai dzīvei mīlestību, spēku un dzīvību.
Pateiciba_07

 

Vladislavs: Esmu pateicīgs par visu kas man ir. Īpaši par iespējām, kas tiek dotas ik dienu. Tas ir attiecināms gan uz darbu, gan privāto dzīvi un kalpošanu. Šis laiks ir patiesi fantastisks, jo varu mācīties arī uzvarēt pats sevi (kāpt sev pāri), lai virzītos uz priekšu un nebaidīties, bet būt drošs, jo Dievs tiešām ir vienmēr klātesošs un uzticams! Apziņa, ka starp tevi un taviem ienaidniekiem ir uguns stabs, ir neaprakstāma! Dievam vienmēr ir risinājums. (2 Moz 14:19-21)!

Anete: Esmu pateicīga par vīru un meitiņām – es tik ļoti mīlu savu ģimeni!
Pateiciba_08

 

Egīls: Es pateicos Dievam, ka Viņš man šovasar ir devis pietiekoši daudz darbus, kas man patīk, un man nav jāstrādā tie darbi, kurus jādara piespiežoties. Un varu izbaudīt vasaru. Paldies Dievam, ka Viņš mani māca un iedrošina būt drosmīgam, uzstādīt jaunus mērķus un nepadoties.

 
KRISTIEŠU DRAUDZE PRIEKA VĒSTS  PIRMO REIZI LATVIJĀ NOTIEK  PASĀKUMS BAZNĪCU NAKTS
 

Līga: Es pateicos Dievam par Viņa bezgalīgo žēlastību it visā! No tā sastāv visa mana dzīve, un uz tās balstās visa mana dzīve, katrs mans elpas vilciens. Rīts vai vakars, saule vai lietus, asaras vai smiekli – Jēzus ir Kungs un Glābējs!

Būsim pateicīgi, ja arī tu iesūtīsi – par ko tu šajā vasarā vēlies īpaši pateikties Dievam uz [email protected]