Kas ir Bērnu konference “Radīts šim laikam”?

Tā ir konference visai ģimenei, kurā sestdienas dienā vērtīgi pavadīt vairākas stundas. Būs slavēšana, Dieva Vārds bērniem saprotamā veidā, semināri vecākiem, radošās darbnīcas, dažādas aktivitātes un atrakcijas, eksperimentu laboratorija, foto stūrītis, dažādi konkursi un daudz kas cits.

Kāda vecuma bērniem konference ir paredzēta?

Īstā mērķauditorija ir sākumskolas vecuma bērni, bet arī bērniem no 3 gadu vecuma un pusaudžiem būs interesanti un noderīgi.

Kas būs programmā?

Programma iedalās četrās daļās. Slavēšana un konference, bērnu praktiskās darbošanās laiks, radošās darbnīcas un atrakcijas, kopīgais noslēgums ar lielās balvas izlozi.

Kādas aktivitātes būs pēc pirmās daļas?

Bērni varēs darboties dažādās komandās kopā ar superīgajiem svētdienas skolas skolotājiem. Tāpat bērnus sagaida radošās darbnīcas, dažādas aktivitātes, klinšu siena, eksperimentu laboratorija ar eksperimentu šovu, foto orientēšanās, foto stūrītis. Darbosies kafejnīca un grāmatu veikals ar svaigu produkciju bērniem.

Iegaumē! Eksperimentu laboratorijas apmeklējums maksās 2 EUR vienai personai. Tāpēc vēlams paņemt līdzi skaidru naudu.

Uz kādiem semināriem varēs doties vecāki?

Vecākiem būs pieejami divi semināri. Viens seminārs būs vairāk piemērots mazāku bērnu vecākiem. Tajā dzirdēsim par pētījumu, kādēļ bērni, kas uzauguši ticīgās ģimenēs, aiziet prom no Dieva. Domāsim, ko mēs kā vecāki varam darīt jau šodien, lai palīdzētu saviem bērniem palikt uz svētības ceļa. Savukārt otrs seminārs būs skolas vecuma bērnu vecākiem. Tajā uzzināsim, kā tehnoloģijas mūsdienās ietekmē bērnus, un ko mēs varam darīt lietas labā.

Informācija par to, kā varēs apmeklēt seminārus, tiks izstāstīta pasākuma norises laikā.

Kur paliks bērni, kamēr vecākiem būs semināri?

Bērni paliks lielajā zālē un darbosies komandās kopā ar superīgajiem skolotājiem un norišu vadītājiem.

Vai konferencei ir iepriekš jāreģistrējas? 

Nē, bet ja vēlaties piedalīties lielajā loterijā, kurā varēs laimēt superīgu balvu visai ģimenei, jūs varat aizpildīt šo anketu. 

Cik maksā ieejas biļete? 

Konferences apmeklējums ir bez maksas, bet iesakām paņemt līdzi skaidru naudu, lai apmeklētu eksperimentu laboratoriju (2 EUR), kafejnīcu un grāmatu veikalu.

Vai būs pieejama tiešraide?

PV Bērni Youtube kanālā būs pieejama tiešraide no pasākuma pirmās daļas. No 14.00 līdz apmēram 15.00 varēsim kopīgi slavēt, vērot etīdi un citas norises uz skatuves.

Cikos konference noslēgsies? 

Konferences noslēgums paredzēts 18.00.

Vai drīkst apmeklēt konferenci, ja nav bērnu? 

Konferencē gaidīsim ikvienu, kuram ir kāda saistība ar bērniem – vecākus, vecvecākus, krustvecākus, skolotājus, audzinātājus utt.

Kā nokļūt līdz draudzei “Prieka Vēsts”? 

Veidi ir dažādi. Ar tiem var iepazīties kontaktu sadaļā. Ja izmantosiet personīgo auto, iesakām ierasties laicīgi, lai atrastu vietu draudzes stāvlaukumos vai tuvumā esošajās stāvvietās.