jedzigais-brivlaiks

No 24. līdz 28. oktobrim Latvijas skolās būs rudens brīvlaiks. Lai pusaudžu vecuma skolēni brīvo laiku pavadītu jēgpilni, piedāvājam dažas labas iespējas brīvlaika nedēļai. Tās paredzētas pusaudžiem vecumā no 10 līdz 15 gadiem. Pieteikties var gan uz visām, gan atsevišķām dienām. Iepazīties ar iespējām var zemāk aprakstā.

Piesakies Jēdzīgajam brīvlaikam šeit!

25. oktobris – PĀRGĀJIENS GAR GAREZERIEM!

Vieglas grūtības pakāpes pārgājiens gar ainaviskajiem Garezeriem. Pārgājiena maršruts vedīs pa priežu mežu, šaurām meža takām, smilšaino jūras krastu un pilsētvidi. Gājiena laikā būs vairāki pieturpunkti, kuros būs iespēja dzirdēt Dieva Vārdu, liecības, kā arī piedalīties dažādos uzdevumos. Gājiena garums aptuveni 11 km.

Līdzi jāņem: Laikapstākļiem atbilstošs apģērbs, termoss ar siltu tēju, uzkodas ceļam, nauda vilciena biļetēm (~ 1,50 EUR vienā virzienā).

Tiekamies draudzē 9.30. Pēc tam kopīgi dosimies uz Zemitānu staciju un brauksim uz Lilasti, kur sāksies mūsu gājiens. Gājienu noslēgsim Carnikavas stacijā, no kurienes tālāk dosimies atpakaļ uz draudzi. Draudzē atgriezīsimies līdz plkst. 18.00.


26. oktobris – ATVĒRTĀS MEISTARKLASES VAROŅU AKADĒMIJĀ!

26. oktobrī Varoņu akadēmijas meistarklases būs atvērtas pilnīgi visiem pusaudžiem neatkarīgi no tā, vai pusaudzis ir vai nav pieteicies nodarbībām.

Jau no 15.00 draudzes namā būs iespēja pavadīt laiku sadraudzībā ar citiem, spēlēt galda un sporta spēles, bet 16.30 pievienoties meistarklasēm. Meistarklases noslēgsies 17.45. Pēc tam var pievienoties draudzes lūgšanām.

Būs iespēja pievienoties vienai no 3 meistarklasēm pēc izvēles – Video, Slavēšanas vai Publiskās runas meistarklasei.

Līdzi jāņem: Sviestmaizes vai kādas uzkodas pēc pašu vēlmēm.


27. oktobris – LABO DARBU DIENA!

Iespēja kopā ar citiem pusaudžiem veikt dažādus praktiskus darbus draudzes namā un teritorijā – palīdzēt pie nama uzkopšanas, kabinetu sakārtošanas, logu mazgāšanas, lapu grābšanas utt.

Tiekamies draudzē 9.30. Iesāksim dienu ar stiprinošu Dieva Vārdu, tad sadalīsimies komandās un dosimies pildīt labos darbus. Pēc plkst. 12.00 paredzēts pusdienu pārtraukums draudzes kafejnīcā.

Līdzi jāņem: Ērts apģērbs uzkopšanas darbiem, ūdens vai tēja termosā, ēdiens pusdienām vai arī pusdienu nauda kafejnīcas apmeklējumam.


Piesakies Jēdzīgajam brīvlaikam!