2016_info_bilde

22.aprīlī 19:00 pirmizrādi piedzīvos muzikālā izrāde “Laimes rekviēms”, kas ir jau otrais kristiešu draudzes “Prieka Vēsts” radošās komandas muzikālais lielprojekts. Tas sola uzrunāt skatītāju tieši un personīgi, ļaujot sevi ieraudzīt informācijas, iespēju, vilinājumu un maldu telpā, kurā nepazaudēt sevi ir liels izaicinājums.

“Tā ir dramatiska izrāde par mums pašiem. Par mīlestību un sapņiem, atmiņām un cerībām, zaudējumiem un jaunām iespējām”, stāsta idejas autore un scenārija līdzautore Līga Gleške.

Anotācija

Ronalds ir mērķtiecīgs uzņēmējs ar stipru gribasspēku, drosmīgiem sapņiem un lieliem plāniem. Viņam it kā ir viss, pēc kā daudzi tikai kāro. Bet, vai ar to pietiek, lai nesalūztu no spriedzes, cēlumiem, kritumiem un meklējumiem? Sasniegt iecerēto, nenodarot pāri sev un saviem mīļajiem? Negaidītu sakritību rezultātā Ronalds ar radiem un draugiem nokļūst situācijā, kas viņam sagādās vienreizēju iespēju – paraudzīties uz visu no malas. Vai redzētais viņu apmierinās? Un galvenais, vai iespējams kaut ko mainīt?

2016_personas

Scenārijs, dziesmas, skatuves scenogrāfija, gaismas, skaņas režija, aktieru darbs ir pašu radošās komandas cilvēku radīts un izpildīts. Skatītāji varēs baudīt skaistas dziesmas, vērtīgas atziņas, neizpaliks arī humors.

2016_moments

Līdz šim atzinīgas atsauksmes par “Prieka Vēsts” komandas veidotajiem koncertiem, svētku pasākumiem, mūziklu un uzvedumiem ir saņemtas no daudziem skatītājiem, tajā skaitā arī Latvijā atzītiem māksliniekiem, kuri ar prieku piedalījušies dažādos projektos.

Muzikālās izrādes galvenās lomas atveidotājs Valters Gleške Latvijas mūziķu aprindās ir zināms savu īpašo vokālo dotību dēļ. Viņš ir koncertējis dažādos sastāvos gan Latvijā, gan citās valstīs kopā ar maestro Raimondu Paulu, Anci Krauzi, Žoržu Siksnu u.c.  

Muzikālā izrāde “Laimes rekviēms” skatītājus priecēs
22.aprīlī plkst. 19:00 un 24.aprīlī plkst.18:00,
Bērzaunes ielā 6, Rīgā, k/c Prieka Vēsts.
Biļetes var iegādāties Biļešu Servisa kasēs un k/c Prieka Vēsts.

laimesrekviems.lv