Normunds: Savu ģimeni iesākām bez Dieva. Sākums, protams, bija skaists un daudzsološs. Bet pēc laika sapratām, ka šķiramies, un katrs patiesībā ejam uz savu pusi, kaut arī mūsu dzīvē jau bija pirmā meitiņa.

Ineta: Tie laulībā lolotie sapņi par skaisto ģimenes dzīvi pamazām izgaisa. Pamatproblēma bija vīra atkarība no alkohola. Tā ārdīja mūsu ģimenes dzīvi.

Normunds: Varu droši teikt, ka 26 gadu vecumā savu dzīvi biju sabojājis. Biju kļuvis par alkoholiķi.

Ineta: Visbezcerīgākajā brīdī, kad cilvēciski vairs nekas nebija iespējams, mēs dzirdējām vēsti par Dieva Dēlu Jēzu Kristu.

Normunds: Es, kā vīrs un tēvs, tam bikli atsaucos. Izteicu savu lūgšanu tādā nelielā cerībā, ka vispār kaut kas nedaudz varētu mainīties, bet Dievs šo lūgšanu izmantoja. Izmantoja to tā, ka ienāca mūsu dzīvēs – pārdabīgi, kā Glābējs, kā Ārsts, kā palīgs. Viena no pirmajām izmaiņām, ko es pamanīju pats pie sevis – tā bija brīvība no alkohola.

Ineta: Attiecības mūsu ģimenē sāka mainīties – tās ieguva citu vērtību. Pēc īsa brītiņa piedzima mūsu otrā meitiņa, kā apliecinājums Dieva žēlastībai. Mēs sākām baudīt Dieva žēlastību visās jomās.

Viens no spilgtākajiem gadījumiem bija pie trešā bērna nākšanas pasaulē, kad grūtniecības laikā Inetai radās nopietnas problēmas. Nāvējošas sekas draudēja gan gaidāmajam bērniņam, gan māmiņai. Kad pienāca bērna laiks nākt pasaulē, ārsti Inetai konstatēja nopietnas komplikācijas, kuru dēļ ārstiem bija jāveic operācija, kas apdraudētu bērna dzīvību. Tomēr Normunds jau ticēja Dievam un sauca uz viņu savās lūgšanās! Un Dievs Viņam atbildēja. Normunds saņēma Vārdu, kas viņam deva pilnīgu mieru. Normunds skaidri zināja, ka viņa sievai un bērniņam viss būs kārtībā.

Normunds: Esam apdāvināti ar četriem brīnišķīgiem bērniem. Kopā esam jau 23 gadus, un šodien varam teikt, ka īstais ģimenes autors ir Dievs.