2017_kraslava_01

8. un 9. jūliju Misijas komanda pavadīja Latvijas mazpilsētā Krāslavā, piepildot izvirzītos mērķus: stiprināt vietējo draudzi māceklībā, praktizēt liecināšanu ielās, un apciemot kādu ģimeni dziļākos laukos. Bijām patīkami sagaidīti un uzņemti Krāslavas draudzē. Misiju iesākām ar diviem semināriem par evanģelizāciju, kam sekoja praktiskā daļa – liecināšana ielās. Vienlaicīgi, daļa komandas apciemoja ģimeni, kura audzina 13 bērnus un dzīvo 40 km aiz Krāslavas.

2017_kraslava_02

Spilgtākais notikums bija, kad daļa komandas devās uz skatu torni. Negaidīti, apkārt parādījās daudz cilvēku, un mēs, iedvesmas pilni, uzrunājām gandrīz katru grupu, kuru satikām. Bijām pārsteigti, cik ļoti atklāti viņi vēlējās dzirdēt Evanģēliju. Gan skatu tornī, gan arī visas misijas laikā saņēmām gudrības un atziņas Vārdu, atklāsmes un līdzejošās zīmes, kas apstiprināja, ka pats Dievs mīl cilvēkus un vēlas viņiem atklāties. Lai gan tās bija tikai nepilnas divas dienas, ticam, ka tās atstāja ietekmi Latgalē.

Prieks bija dzirdēt, ka esam iedvesmojuši Krāslavas draudzes mācītāju un draudzi liecināt un apciemot ģimenes, kas dzīvo tālu ārpus pilsētas. Esam pārliecināti, ka darbs Krāslavā un ārpus tās turpinās.

Mūs pārsteidza komandas nodošanās misijai. Lai kur arī mēs būtu – draudzes sapulcē, veikalā, Hesburgerā – mēs nebeidzām dalīties Kristus mīlestībā ar blakus esošajiem. Tas no jauna parādīja mums, kādai jābūt ikdienai!

2017_kraslava_03

Uzskaitījums:
Komanda: 7 cilvēki
Aizsniegti cilvēki: >100
No tiem ielu evanģelizācijā: 60
Draudzes sapulcēs: 30
Apciemotā ģimene: 15 cilvēki (13 bērni)
Tūlītējas dziedināšanas: 2 (celis un acis)
Tūlītējas atbrīvošanas: 11
Saņemtās pārtikas pakas: 12
Saņemtās Mīlestības grāmatas: 30