2022_10_28_macitajs_vilnis_01

Mūsu “Prieka Vēsts” ģimene svētku priekā vienmēr vēlas dalīties, tāpēc izņēmums nebija arī mācītāja jubileja. Skaistais dzīves notikums tika atzīmēts ar izcilas mūzikas koncertu, kura programmā bija latviešu kamermūzika, kā arī skaistākās slavas un pielūgsmes dziesmas draudzes slavēšanas vadītāja Valtera Gleškes un labāko Latvijas džeza mūziķu izpildījumā.

Šo vakaru īpaši sirsnīgu un siltu padarīja mīlestības pilni video sveicieni, radošs un humora piepildīts pusaudžu apsveikums, kā arī katrs labais vārds un sveiciens no dzimšanas dienas viesiem. Atmiņas vēl šodien par to liek smaidīt ikvienam, kurš atrada iespēju būt kopā šajā īpašajā vakarā.

Skaties galeriju no mācītāja jubilejas koncerta ŠEIT.

Ir praktiski neiespējami saskaitīt tos cilvēkus, kuri ir baudījuši mācītāja Viļņa Gleškes ugunīgo kalpošanu. Mūs iedvesmo viņa degsme, ar kādu viņš mīl un kalpo Debesu Tēvam. Noteikti, ka daudziem no mums ir stāsti, kā viņš personīgi kalpojis mūsu dzīvēs, bet kas gan var tiešāk un precīzāk atskatīties uz mācītāja kalpošanas gadiem, ja ne cilvēks, kas ir bijis viņa stiprais plecs, balsts un laulātais draugs cauri visiem viņa kalpošanas gadiem. Skaties sarunu ar mācītāju Līgu Gleški zemāk video.

Tēvs, vizionārs, lielisks sludinātājs, līderis, draugs, atbalsts… Tie ir tikai daži no vārdiem, kurus, domājot par mācītāju Vilni Gleški, lieto viņa laikabiedri, draudzes kalpotāji un tie, kuriem mācītājs ir kalpojis pavisam personīgi. Tā ir liela privilēģija baudīt mācītāja Viļņa kalpošanu un redzēt, kā Dievs kalpo caur viņu daudziem jo daudziem cilvēkiem.

Mācītājs Vilnis Gleške ir arī lielisks tēvs un opītis. Viņa bērni, kas ir uzauguši, redzot viņa piemēru un praktisko ticību savā ikdienā, tagad šīs vērtības nodod tālāk saviem bērniem.