2019_muzikas_sparni_01

Festivāls “Mūzikas Spārni” pulcēja bērnus un ģimenes no visas Latvijas.  Festivāla moto, kas ir arī jaunā albuma nosaukums, šogad bija – Saki JĀ! Ikviens pasākuma dalībnieks tika iedrošināts teikt JĀ Jēzum savā ikdienā, jo teikt JĀ bieži vien ir grūti un maksā cenu – tas nozīmē ne tikai teikt JĀ ar vārdiem, bet arī tā dzīvot un palikt tajā līdz galam.

Festivāls “Mūzikas Spārni” norisinājās jau 17. reizi. Šo gadu laikā ir izdoti nu jau 6 bērnu kristīgās mūzikas albumi, kas priecē bērnus visā Latvijā. Ar bērnu albumu klāstu var iepazīties produkcijas sadaļā.

2019_muzikas_sparni_02

JAUNĀ DISKA PREZENTĀCIJA

Pasākuma pirmajā pusē norisinājās dziesmu konkurss, kas bija arī jaunā “Mūzikas Spārnu” diska prezentācija. Konkursam tika iesūtītas vairāk nekā 20 dziesmas, no kurām žūrija izvēlējās 10 skanīgākās, kuras vairāku mēnešu garumā tika slīpētas un bagātinātas, līdz tās kļuva par spilgtu priekšnesumu uz festivāla lielās skatuves. Festivāla dalībnieki saviem priekšnesumiem bija gatavojušies ļoti nopietni un radoši. Tika strādāts gan pie priekšnesumu kvalitātes, gan vizuālā tēla. Priekšnesumi saņēma ļoti labas skatītāju atsauksmes, festivāla apmeklētāja Annemarija novērtēja dalībnieku paveikto ar vārdiem: “Ļoti atstrādāti un kvalitatīvi priekšnesumi. Tik labi, ka man bija grūti izšķirties, kuram atdot savu balsi skatītāju simpātiju balsošanā.”

Lai gan tas bija konkurss, patiesībā katrs dalībnieks kļuva par uzvarētāju, jo visas festivālā atskanējušās dziesmas tika iekļautas “Saki JĀ” albumā. Tomēr dažiem tika arī īpašās balvas:

2019_muzikas_sparni_04

SLAVĒŠANAS SVĒTKI UN DAŽĀDI PĀRSTEIGUMI

Pasākuma otrajā daļā norisinājās slavēšanas svētki kopā ar Latvijas draudžu apvienoto bērnu kori. Tā bija īpaša debesu klātbūtnes atmosfēra, kuru varēja izjust ikviens. Kāda no festivāla apmeklētājām sacīja: “Tas ir brīnišķīgi, kad kopā nāk tik ļoti daudzi bērni un slavē Dievu jau no mazotnes. Var redzēt, ka slavējot bērni jūtas tik ļoti brīvi, ko ne visās draudzēs svētdienās var izbaudīt.” Slavēšanas daļas laikā, bērniem bija iespēja arī atsaukties aicinājumam pieņemt Jēzu Kristu par savu personīgo Glābēju.

Šajā dienā bērni varēja ne tikai skatīties konkursu un slavēt Dievu kopā ar citiem bērniem, bet arī sekot līdzi pasākuma vadītāja Gabriela piedzīvojumiem dziesmas rakstīšanā un tā iemācīties daudz jauna par lipīgu dziesmu radīšanu. Tāpat bērni varēja iegūt daudz vērtīgu padomu no draudzīgajiem ekspertiem, kas ne tikai iedrošināja katru konkursa dalībnieku, bet atklāja daudz vērtīgu lietu, kas noderīgas ikvienam bērnam.

SVĒTKU FOTOGALERIJA

2019_muzikas_sparni_03

LIELISKAS ATSAUKSMES

Matīss: “Mūzikas Spārni dod iespēju bērniem pieredzēt to prieku, ko dod Dieva klātbūtne un slavēšana. Tāpat bērniem tā ir iespēja attīstīt savus talantus. Un superīgi ir tas, ka šos svētkus apmeklē cilvēki no visas Latvijas.”

Inga: “Mūzikas spārni ir bērnu prieks un smaids. Tie ir svētki, kurus bērni, un ne tikai bērni, svin Dievam par godu! Paldies visai komandai par izcilo plānošanu, koordinēšanu un vadīšanu. Viss noritēja raiti. Bērni izbaudīja katru minūti gan uz skatuves, iejūtoties mākslinieku, slavētāju lomā, gan baudot citu priekšnesumus. Ar nepacietību tiek gaidīti nākamie svētki, lai atkal kopā ar bērniem no visas Latvijas varētu slavēt un pagodināt Dievu. Vēlreiz paldies draudzei Prieka Vēsts par atvērtajām durvīm, visai komandai par nesavtīgo darbu un labsirdību, sirsnību un mīlestību.”

“Mūzikas Spārni ir lieliska alternatīva pasaulē notiekošajiem pasākumiem un ir forša tradīcija visai ģimenei, kuru katru gadu piekopt.”

Simona: “Mīļš paldies par šo skaisto dienu un iespēju mūsu bērniem slavēt Dievu tik kuplā skaitā! Lai DIEVS bagātīgi svētī jūs un jūsu kalpošanu arī turpmāk!”

Sintija: “Mūsu ģimenei ļoti, ļoti patika Mūzikas Spārni, bijām otro reizi, sajūsma un prieks ir liels. Meitai patika piedalīties konkursā, patika arī citu konkursantu dziesmas, paldies draudzei par šo fantastisko pasākumu un iespēju piedalīties. Ir patiess prieks redzēt, kā bērni slavē Dievu, cik tas ir sirsnīgi un spēcīgi, un kā tas uzrunā gan lielos, gan mazos.”

PALDIES DZIESMU AUTORIEM

Emīlijai Sofeičenko, Kristīnei Bogdanovai, Elīnai Laiviņai, Elijam Gobam, Gitai Jeskei, Ariadnai Kostinai, Egilam Pētersonam, Līvai Bondarei, Ingai Jansonei, Dzintaram Čirkšim, Sindijai Tučai, Kasparam Ezeriņam, Judītei Ozoliņkevicai un ikvienam, kurš iesūtīja dziesmas “Mūzikas Spārnu” konkursam.

PATEICAMIES ATBALSTĪTĀJIEM

2019_muzikas_sparnu_atbalsts_02