Šajā miljardiem cilvēku piepildītajā pasaulē, kur katrs aizņemts savās problēmās un savā dzīves skrējienā, ir tik viegli justies vienam un nevajadzīgam… Tiešām var atnākt domas – vai te ir kaut viens, kurš varētu mani sadzirdēt? Un, ja sadzirdētu, vai gribētu apstāties un palīdzēt?

Uz visuma fona mēs tik tiešām esam mazi un nenozīmīgi, un visas mūsu problēmas niecīgas un pat smieklīgas. Bet ja tā tiešām ir, tad jau arī visa mūsu dzīve nav neko vērta. Bet vai dziļi sirdī tev nešķiet, ka tā nav pareizi? Ka tā vienkārši nevar būt?

Vai zini, ka visa visuma Radītājs, Tas, Kurš radījis zemi, cilvēci un visu, ko tu redzi, pats personīgi ir devis dzīvību un elpu tieši tev? Un Viņš neuzskata, ka tu esi niecīgs. Pat ja tam ir grūti noticēt, Viņa acīs tu esi nozīmīgāks par zvaigznēm un visas pasaules zelta krātuvēm. Viņš tevi ir veidojis. Viņš tevi ir iecerējis. Tu esi Viņa gribēts. Tu esi īpašs.

Un vai tev tiešām šķiet, ka citu cilvēku viedokļi vai tavas domas un bailes ir lielākas par Tā domām, Kurš tevi mīl bezgalīgi un bez nosacījumiem? Un, ja tu jūties mazs un niecīgs šajā pasaulē, tad paskaties uz sevi ar Dieva acīm. Pajautā Viņam – kas es patiesībā esmu?

Un atver savu sirdi, lai dzirdētu Viņa atbildi.

Uzraksti mums vai arī pievienojies mazajai grupai.