2015_vita

No bērnības, cik sevi atceros, man bija problēmas ar degunu, pārcietu daudzas operācijas un procedūras. Stāvoklis palaikam uzlabojās, tad atkal strauji pasliktinājās. Man bija hroniskas alerģiskās iesnas, sastrutojumi utt. Zāles lietot bija bezjēdzīgi, jo tās palīdzēja ļoti īslaicīgi. Pirms gada veica operāciju un likās, ka beidzot būs labi, taču pēc laika atkal viss atkārtojās. Atkal analīzes un izmeklējumi, kas apstiprināja ­ vajadzīga vēl viena operācija.

Biju lūgusi par šo problēmu, arī draudzē lūdza, un situācija uzlabojās, līdz 18.01.09., dievkalpojuma laikā Dievs deva mācītājam pravietisku vārdu, ka Viņš dziedina konkrētus cilvēkus ar konkrētām vainām. Es saņēmu dziedināšanu deguna un pieres dobumiem. Galvenais ­ manī ir pārliecība, ka šī vaina nekad vairs neatgriezīsies.

Pēc divām nedēļām apmeklēju speciālistu, kurš neko nezināja par manu dziedināšanu. Viņš mani apskatīja un secināja, ka tiešām viss ir mainījies. Plānotā operācija nebija nepieciešama. Viņš bija pārsteigts par tādu notikuma pavērsienu un neslēpa prieku par to.

Slava Jēzum! Viņš patiesi ir mūsu Ārsts. Viņš ir arī mans Ārsts!

Vita Apine