Un atkal jau viss mainās. Vienu dienu likās, ka mēs zinām, ko sagaidīt, ar ko rēķināties, bet viens mirklis un viss ir izmainījies, apstājies. Un tu vairs nezini, ar ko rēķināties, uz ko cerēt, kas rītā tevi sagaidīs.

Tas var šķist kaitinoši un nedroši. Patiesībā šis laiks ir tikai koncentrēts attēls tam, kā tas notiek mūsu dzīvēs. Mēs kaut ko plānojam, mums kaut kas izdodās, mēs par to priecājamies, bet dažkārt dzīvē notiek ne tā, kā mēs vēlamies. Tā kā šis laiks – pandēmija.

Mēs ar to nerēķinājāmies. Mēs to negaidījām. Bet tā tas notika. Un atliek tikai neziņa un gaidīšana, kas būs tālāk.

Es Tev gribu pastāstīt, kāpēc manā sirdī šajā laikā ir miers. Par to drošo pamatu, uz kura es stāvu.

Jā, arī mani ietekmē šis laiks. Man jāvalkā maska, bet tas neatņem man manu pašapziņu. Man jāietur distance, bet es nejūtos vientuļš. Arī man ir liegti kādi prieki, kurus es gribētu izbaudīt, bet es nejūtos bēdīgs. Arī man būs jāmaksā daudz dārgāk, bet es zinu, es dabūšu spēku un gudrību tikt ar to galā, jo mans prieka un miera avots ir nemainīgs. Viņš ir uzticams jebkuros apstākļos. Viņš ir teicis, ka vētras būs, bet Viņš būs kopā ar mani tajās. Viņš vērsīs visas lietas par labu. Un es ticu tam, jo to saka Jēzus Kristus.

Vai tu zini, ko vēl viņš ir teicis? Ka Viņš mīl tevi. Ka to drošības un miera sajūtu, ko šī pasaule nevar dot, to Viņš grib tev dāvināt. Tev tikai jāatver sava sirds un jāuzticas Viņam. Un tu varēsi jebkurā vētrā staigāt pāri viļņiem.

Uzraksti mums vai arī pievienojies mazajai grupai.