2. martā draudzes namu piepildīja bērnu čalas un priecīgu soļu dipoņa, jo vairāk nekā 500 bērnu bija sapulcējušies uz konferenci “Radīts šim laikam”. Diena bija jautrības, pārsteigumu un piedzīvojumu pilna, bet pāri visam to caurstrāvoja Debesu Tēva mīlestība.

Bērnu konference 2024

Pasākuma pirmajā daļā draudzes “Prieka Vēsts” bērnu koris visus sanākušos vadīja slavēšanā, pagodinot Dievu ne tikai ar skanīgām dziesmām, bet arī atraktīvām kustībām.

Bērnu konference 2024

Pēc tam visi sanākušie kopā ar izrādes “Dārgumu meklētāji” varoņiem nokļuva elpu aizraujošā pārgājienā džungļos. Meklējot naudu, zeltu un pērles, ceļotāji nonāca pie vecas lādes, kuru atverot, piedzīvoja vilšanos, jo tajā iekšā bija tikai veca, noputējusi grāmata. Tomēr, izmantojot šo grāmatu – Bībeli – kā norādi, bērniem izdevās atrast un iepazīt vislielāko dārgumu pasaulē, kā arī noskaidrot Viņa vārdu – JĒZUS!

Bērnu konference 2024

Kad mammas un tēti devās uz semināriem par viņiem aktuālām tēmām, bērni turpināja darboties grupās. Kopā tika atklāti interesanti fakti par Bībeli un caur simboliem atkārtots izrādē redzētais – Dievs radīja visu pasauli un katru no mums, Viņš mīl mūs un, ja meklēsim mūžīgo dārgumu Jēzu, tad noteikti Viņu atradīsim!

Bērnu konference 2024

Pēc izrādes bērni devās paši savos dārgumu meklējumos. Īstā piedzīvojumā, kur noderēja drosme, varēja doties lielajā labirintā. Tāpat viņus gaidīja dažādi tēli ar našķiem, radošās darbnīcas, sejas apgleznošana, orientēšanās spēle un citas aktivitātes. Bija iespēja iegādāties arī pavisam jauno žurnālu bērniem par Bībeles varoņiem. Veicot dažādus uzdevumus un savās dārgumu kartēs sakrājot dimantiņus, katram bija iespēja tikt pie pavisam garšīgas balvas.

Bērnu konference 2024

Pasākums noslēdzās ar iemīļoto hitu “Gaismiņa” un mūsu atbalstītāju balvu izlozi lielajā loterijā.

Paldies visai plašajai kalpotāju komandai, kas rūpējās par to, lai ikviens pasākumā justos samīļots un gaidīts!

Skaties visu galeriju no Bērnu Konferences.