2023_epicentrs_post_01

Jau otro gadu vasaras pēdējā svētdienā draudzes “Prieka Vēsts” pagalmā norisinājās vērienīgais kristīgās mūzikas festivāls “EPICENTRS”. Tas vienkopus pulcēja simtiem cilvēku, kuri vēlējās kopīgi slavēt Dievu un pavadīt lielisku laiku vasaras noslēgumā.  

Festivāla apmeklētāji varēja baudīt daudzveidīgu skatuves programmu, kas vainagojās ar grandiozu slavēšanu zem naksnīgajām debesīm. Festivālā piedalījās Latvijā labi pazīstami kristīgie mūziķi – Jānis un Ilze Driksnas, Nauris Malāhovs, Elijs Goba, Lība Ēce-Kalniņa, Sarah Betshabaz, Valters Gleške, Gabilief un Ivy?

2023_epicentrs_post_02

Visa pasākuma garumā ikviens varēja piedalīties dažādās aktivitātēs, radošajās darbnīcās, jautrās atrakcijās lieliem un maziem, spēlēt galda un dārza spēles, pavadīt laiku pie galdiņiem sarunās un baudīt garšīgus ēdienus un dzērienus no vairākām kafejnīcām.

“EPICENTRA” galerija

Kristīgās mūzikas festivāls “EPICENTRS” notiek katru gadu augusta pēdējā svētdienā draudzes “Prieka Vēsts” pagalmā. Tas ir iemīļots notikums daudziem Latvijas kristiešiem, kā arī lielisks pasākums, uz kuru uzaicināt draugus, kuri ikdienā nav aktīvi draudžu apmeklētāji vai vēl nav iepazinuši Jēzu.