2015_01_31_team_carnikava

Laika apstākļi nebija tie paši labākie, tādēļ uz ielām nevarēja satikt daudz cilvēku. Tomēr nekautrējāmies iet arī pie namdurvīm un runāt ar cilvēkiem arī tādā veidā. Interesanti, ka daudzi no satiktajiem jau bija saņēmuši uzaicinājumu uz koncertu no Carnikavā dzīvojošajiem „Prieka Vēsts” draudzes cilvēkiem.

Koncerts notika Carnikavas Tautas namā ļoti jaukā un ērtā zālē. Tehniskā ziņā praktiski par visu bija padomāts un mums atlika tikai uzstāties.

Koncertu šoreiz apmeklēja mazāk cilvēku nekā pieredzējām Baldonē un Pāvilostā, tomēr atmosfēra bija ļoti jauka un koncerts izdevās labi. Cilvēks, kurš pasākumā nodrošināja tehniskās lietas un savā ikdienā bieži rīko dažādus pasākumus, pēc koncerta teica, ka tas esot bijis viegls, sirsnīgs un atraktīvs.

Sanākušajiem kā dāvanu pasniedzām Dzīvesstāstu žurnālus un tiem, kuriem vēl nebija – arī Bībeles.

Pēc pasākuma vēl neilgu laiku uzkavējāmies Tautas nama mazajā zālē, kur Prieka Vēsts carnikavieši bija sagatavojuši pateicības galdu ar kliņģeri, salātu groziņiem un citiem gardumiem…

Varbūt ar fiziskajām acīm mēs to vēl neredzējām, bet ticam, ka šis brauciens garīgā ziņā ir aizsācis kaut ko jaunu šajā piejūras pilsētā. Ticam, ka varējām būt par svētību un iedrošinājumu mūsu draudzes cilvēkiem, kuri dzīvo šajā pilsētā, kurā nav pat vienas aktīvas draudzes.  Ticam, ka sēkla ir iesēta un agri vai vēlu tā nesīs augļus.

Dāvis stāsta par kādu interesantu atgadījumu: „Satikām kādu ļoti sirsnīgu 84 gadus vecu kundzīti, kura gan mūsu uzaicinājumu uz koncertu diezgan ātri noraidīja, tomēr pēc nelielas sarunas un aizlūgšanas par viņu, viņa teica, ka atnāks ne vien pati, bet paņems līdzi arī draudzeni. Tajā mirklī gan īsti nelikās, ka viņa arī reāli atnāks. Koncertam sākoties, ļoti patīkami bija redzēt šo kundzīti ar savu draudzeni Tautas nama zālē. Lūgšana izdarīja izmaiņu.”