LASI

Pirmkārt, lasi Dieva Vārda apsolījumus par dziedināšanu. Lai tev būtu vieglāk – draudze ir apkopojusi visas svarīgākās Rakstu vietas vienā nelielā grāmatiņā. Tās pateicīgais formāts ļauj to ielikt somā, jakas kabatā, mašīnas cimdu nodalījumā un citās vietās, kur tā vienmēr būs rokas stiepiena attālumā.

rakstu_vietu_gramatina_01

Otrkārt, nostiprini savu pārliecību par dziedināšanu, lasot mācītājas Līgas Gleškes sarakstīto grāmatu “Tas Kungs Tavs Ārsts”. Tajā tu atradīsi visas atbildes uz jautājumiem par šo svarīgo tematu. Grāmata ir ļoti praktiska un viegli saprotama.

tas_kungs_tavs_arsts_01

Abus ieteiktos resursus atradīsi veikals.priekavests.lv

KLAUSIES

Mūsu ticība pieaug, kad mēs dzirdam Dieva Vārdu. Reizēm, kad mūsu miesas ir vārgas, ir grūti pašam lasīt Bībeli, tādēļ draudze ir sagatavojusi lielisku palīglīdzekli – apliecināšanas video par dziedināšanu un veselību. Mēs esam saņēmuši daudzas liecības par to, kā šis rīks ir palīdzējis cilvēkiem viņu grūtajos brīžos atgūt ticību un veselību, dzirdot un apliecinot Dieva Vārdu.

LŪDZ

Lūdz un pasakies par dziedināšanu, balstoties uz Dieva Vārdu. Iesaisti lūgšanā arī draudzi, jo Bībelē ir rakstīts, lai tas, kurš ir nevesels, pieaicina draudzes vecajus un tie lai lūdz par viņu, un ticības lūgšana izglābs neveselo. Mēs regulāri lūdzam par draudzes cilvēku vajadzībām dievkalpojumos un lūgšanu sapulcēs. Uzzini vairāk un uzraksti mums savu vajadzību šeit.